Carwash Wildemeersch Brugge is officieel open.

Carwash Wildemeersch Brugge is officieel open.

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar eindelijk is het zover. De tweede vestiging in Brugge (Kolvestraat 16, rechtover Brico Plan-it) is officieel open. 

Al een tijd groeide bij Mike en Valentine het idee om een bijkomende vestiging te openen. Toen de opportuniteit zich aanbood om het zeer strategisch gelegen, Snel Auto Was over te nemen, waagde het ondernemerskoppel de sprong. De zaak werd zowel binnen als buiten stevig onder handen genomen. De carwash kreeg niet alleen de Wildemeersch-look maar ook de machines kregen een upgrade en werden aangevuld met nieuwe. 
Op deze manier kunnen dezelfde programma's en kwaliteit aangeboden worden als in de vestiging in Oostkamp!  Ook de volledige manuele voorwas vanaf ons Clean programma wordt hier gehanteerd. Verder zijn ook onze superhandige betaalautomaten met nummerplaatherkenning voor abonnees hier aanwezig. De site heeft bovendien 16 zelfstofzuigplaatsen en 5 selfwashboxen!  Kortom, zeker de moeite waard om ook hier eens binnen te springen rijden.

Shiny cars, happy people! 
Tot snel! 

Lees ook

Toon alle nieuws

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van
nieuws & acties