Innovatieve carwash met expertise

Carwash Wildemeersch koppelt 40 jaar ervaring en expertise aan innovatieve technieken om zo de kwaliteit en beleving van een wasbeurt naar een hoger niveau te tillen.

Traditie en vernieuwing gaan hand in hand

Geschiedenis

Traditie en vernieuwing in 2 vestigingen

Het familiebedrijf Carwash Wildemeersch uit Oostkamp, (op een boogscheut van Brugge), is al sibds 1980 een vaste waarde in carwashland.
Door de grote kennis van het autowassen werd de voorbije jaren extra geïnvesteerd in kwaliteit, service en comfort voor de klanten. Zo werd Carwash Wildemeersch de grootste carwash van Vlaanderen! Eind 2023 volgde een nieuwe mijlpaal. Zo opende Wildemeersch een tweede vestinging langs de drukke Kolvestraat in de Blauwe Toren te Brugge. 

Werkwijze

Uitgebalanceerd proces voor perfecte, krasvrije wasbeurt

Tegenwoordig hebben we een 20-meter lange automatische innevelzone waarbij velgen en koetswerk meermaals ingezeept worden. Hierdoor kunnen we bij de manuele voorwas ons bezighouden met de echt moeilijke zones van de wagen.

Natuurlijk kunnen we ook rekenen op onze 70-meter hoogtechnologische wastunnel
Met onze soft-textiel borstels garanderen we een perfecte wassing.
Hierna zorgen de 3 verschillende drogers samen met 2 afdroogportalen dat uw wagen niet alleen droog is maar dat deze ook helemaal opgepoetst wordt!

Tot slot kan u zelf gratis stofzuigen of kan u u laten verwennen met een kop koffie tewijl wij het interieur van uw wagen kuisen.

Kom dus zeker de langste carwash van Vlaanderen bezoeken..

Ons team

Professionele crew onder leiding van Mike Wildemeersch

Vriendelijkheid en nauwkeurigheid zijn termen die heel belangrijk zijn in ons team. De glimlach van een tevreden klant is onze motivatie om telkens het beste van ons zelf te geven.

70+
meter lange wastunnel
40+
jaar carwash ervaring
120
wagens wassen per uur
30k+
watt zonnepanelen
Carwash Wildemeersch

Plattegrond

De carwash in kaart gebracht

De ingang (1) is rechts van het gebouw. Verderop bevind zich de zelfstofzuigzone (2) aan de linkerkant. Indien u enkel wilt wassen, rijdt u door naar onze 2 betaalautomaten (4). Links of rechts, het maakt niet uit! Lees nog even alle instructies voor je het gebouw binnenrijdt (6). Mensen met een interieurafspraak kunnen de wagen nog even buiten parkeren (12) indien er binnen (9) geen plaats is. Veel wasgenot!

1Inrit

2Gratis zelfstofzuigzone met gratis mattenwassers

3Productautomaat

4Digitale kassa

5Wachtzone

6Innevelboog

7Wasstraat

8Uitrit

9Interieurreinigingszone

10Koffie corner

11Afdroogzone

12Wachtzone interieurreiniging

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van
nieuws & acties